Ennakkomaksu tilisiirtona Magentoon

amcmgddpp box128x234 Ennakkomaksu tilisiirtona Magentoon
Ennakkomaksu tilisiirtona Magento-verkkokauppaan
Uusi maksutapa Magentoon.

AmcMgDdPp

AmcMgDdPp (AivoMatic.Com Direct Deposit PrePay) on maksutapaohjelmisto eli ns. maksumoduli, jolla Magento-verkkokauppaan voidaan ottaa käyttöön viitenumerollisena tilisiirtona suoritettava ennakkomaksu.

Ennakkomaksu tilisiirtona on verkkokauppiaalle edullinen verkkokaupan maksutapa, sillä sitä varten ei tarvitse hankkia erillisiä maksullisia palveluja, vaan pelkkä tavallinen pankkitili riittää.

AmcMgDdPp on OSL-lisensoitu vapaa avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka kaiken lisäksi toimitetaan asiakkaalle ilmaiseksi. Asiakas voi halutessaan ostaa asennus-, tuki- ja räätälöintipalveluja.

Ominaisuuksia

  • Suomen Pankkiyhdistyksen viitenumerostandardin mukainen pankkiviitenumero.
  • Kotimaiset ja kansainväliset pankkiyhteystiedot.
  • Maksutavan rajaus asiakkaan maan tai tilauksen loppusumman mukaan.
  • Asetuksista helposti määriteltävä maksuaika, jonka perusteella lasketaan ennakkomaksun määräpäivä. Jos määräpäivä on lauantai tai sunnuntai, määräpäiväksi tulee seuraava maanantai.
  • Voidaan käyttää myös kauppiaan itsensä kirjaamien esim. puhelimitse vastaanotettujen tilausten maksutapana.
  • Ennakkomaksun tiedot näkyvät selkeästi sähköpostitse toimitettavassa tilausvahvistuksessa sekä arkistoidun tilauksen tiedoissa.

Lisätietoja

Kategoria(t): Ennakkomaksu, Magento, Uutuudet Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>