Everyday-verkkomaksu Magento-verkkokauppaan

FipnMgEd-maksumodulin avulla Magento-verkkokauppaan voidaan ottaa käyttöön OPR-Vakuus Oy:n Everyday-verkkomaksu.

Everyday-verkkomaksu

Everyday-verkkomaksulla verkkokaupan asiakas voi maksaa ostoksensa laskulla tai osamaksulla. Verkkokauppiaalle palvelu on ilmainen. Everyday-verkkomaksu kantaa luottoriskit.

Näkymä asiakkaalle maksutavan valinnassa:

Verkkomaksun valinta

Ohjelmiston käyttöoikeuslisenssi

Aivomatic Oy toimittaa ja lisensoi FipnMgEd-maksumoduuliohjelmiston asiakkaalleen ilmaiseksi (0 €). Ohjelmiston käyttö ei edellytä myöskään kuukausi-, vuosi- tai muita maksuja.

Vaikka lisenssi ei maksa mitään, ohjelmistoa ei silti saa kopioida tai jaella ilman Aivomatic Oy:n lupaa.

Lisenssi oikeuttaa asentamaan ohjelmiston yhdelle yritykselle yhteen domainiin. Lisäasennuskohteet ovat niin ikään ilmaisia, mutta kaikista asennuksista tulee sopia Aivomatic Oy:n kanssa.

Lisäpalvelut

  • Asennus asiakkaan palvelimelle, asetusten konfigurointi ja testaus 49€ (alv.0%)
Asennuksessa Aivomatic Oy tarvitsee FTP-tunnukset verkkokaupan palvelimelle, administrator-tason käyttäjätunnukset verkkokaupan Magento-ohjelmiston hallintapaneliin, sekä Everyday-verkkomaksun toimittamat laskuttajan tunnuksen, tarkisteavaimen sekä tarkisteavaimen versionumeron ohjelmistomodulin asetuksiin syötettäväksi. Asennusohjeiden avulla FipnMgEd-ohjelmiston voi halutessaan asentaa helposti myös itse.

Tilaus ja toimitus

Ohjelmisto ja tunnukset

Ohjelmiston voi tilata sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mainitse tilaussähköpostissa seuraavat asiat:

  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Verkkokaupan nimi ja www-osoite

Ohjelmiston asennustiedostot toimitetaan tilaussähköpostin vastausviestin liitteenä.