Etusivu Tuotteet Magento Luottokunta
Luottokunta (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) Magento FipnMgLk

Luottokunnan digitaalinen maksupalvelu (DMP) Magento-verkkokauppaan

Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja American Express -korttimaksut

Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express (Amex)
FipnMgLkFipnMgLk on Aivomatic Oy:n kehittämä vapaa avoimen lähdekoodin verkkomaksuohjelmisto eli ns. maksumoduli, jonka avulla Magento-verkkokauppaohjelmisto voidaan yhdistää käyttämään Luottokunnan digitaalista maksupalvelua.
MagentoMagento on vapaa avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.
LuottokuntaLuottokunnan digitaalinen maksupalvelu (DMP) mahdollistaa Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja American Express-korteilla verkon kautta suoritettavat korttimaksut. Suomalaisten verkkokaupan asiakkaiden keskuudessa Luottokunnalla on erityisen luotettavan tahon maine.
FipnMgLk-ohjelmiston ominaisuuksia verkkokaupan asiakkaan ja verkkokauppiaan näkökulmista dokumentoidaan lähemmin erikseen sivulle Ominaisuudet FipnMgLk-ohjelmiston voi halutessaan asentaa helposti itse. Asennusohjeet on dokumentoi lähemmin erikseen sivulle Asennus ja konfigurointi. Asennuksen voi myös ostaa palveluna Aivomatic Oy:ltä tai sen jälleenmyyjiltä.

Lisensointi

FipnMgLk on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on lisensoitu samalla OSL 3.0-lisenssillä, jolla Magento-verkkokauppaohjelmistokin on lisensointu.

FipnMgLk hyödyntää erillistä verkkokauppaympäristöstä riippumatonta Fipn-ohjelmakomponenttia, joka on lisensoitu perinteisellä omisteisella tekijänoikeuslisenssillä.

Lisensseihin ja toimitusehtoihin voi tutustua lähemmin sivulla Toimitusehdot

Toimitusmaksu

FipnMgLk ja Fipn -ohjelmistot toimitetaan asiakkaalle hintaan 149€ (alv.0%).

Lisäpalvelut

  • FipnMgLk ohjelmiston asennus ja asetusten konfigurointi 43€ (alv.0%).

Tilaus ja toimitus

Ohjelmistot voi tilata sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Aivomaticin jälleenmyyjien kautta.