Etusivu Tuotteet Magento Nordea Pankki
Nordea Pankki E-maksu verkkomaksu Magento FipnMgNp

Nordea Pankin E-maksu (verkkopankkimaksu) Magento-verkkokauppaan

FipnMgNpFipnMgNp on Aivomatic Oy:n kehittämä vapaa avoimen lähdekoodin verkkomaksuohjelmisto eli ns. maksumoduli, jonka avulla Magento-verkkokauppaohjelmisto voidaan yhdistää käyttämään Nordea Pankin verkkopankkimaksua (E-maksu).
MagentoMagento on vapaa avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.
Nordea PankkiNordea Pankin E-maksu mahdollistaa verkkokauppaostosten maksamisen Nordea Pankin verkkopankkissa.
FipnMgNp-ohjelmiston ominaisuuksia verkkokaupan asiakkaan ja verkkokauppiaan näkökulmista dokumentoidaan lähemmin erikseen sivulle Ominaisuudet FipnMgNp-ohjelmiston voi halutessaan asentaa helposti itse. Asennusohjeet on dokumentoi lähemmin erikseen sivulle Asennus ja konfigurointi. Asennuksen voi myös ostaa palveluna Aivomatic Oy:ltä tai sen jälleenmyyjiltä.

Lisensointi

FipnMgNp on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on lisensoitu samalla OSL 3.0-lisenssillä, jolla Magento-verkkokauppaohjelmistokin on lisensointu.

FipnMgNp hyödyntää erillistä verkkokauppaympäristöstä riippumatonta Fipn-ohjelmakomponenttia, joka on lisensoitu perinteisellä omisteisella tekijänoikeuslisenssillä.

Lisensseihin ja toimitusehtoihin voi tutustua lähemmin sivulla Toimitusehdot

Toimitusmaksu

FipnMgNp ja Fipn -ohjelmistot toimitetaan asiakkaalle hintaan 59€ (alv.0%).

Tilaus ja toimitus

Ohjelmistot voi tilata sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Aivomaticin jälleenmyyjien kautta.