Etusivu Tuotteet Magento Osuuspankki
Osuuspankin verkkomaksu Magento FipnMgOp

Osuuspankin verkkomaksu Magento-verkkokauppaan

FipnMgOpFipnMgOp on Aivomatic Oy:n kehittämä vapaa avoimen lähdekoodin verkkomaksuohjelmisto eli ns. maksumoduli, jonka avulla Magento-verkkokauppaohjelmisto voidaan yhdistää käyttämään Osuuspankin verkkopankkimaksua.
MagentoMagento on vapaa avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.
OsuuspankkiOsuuspankin verkkomaksu mahdollistaa verkkokauppaostosten maksamisen Osuuspankin verkkopankkissa.
FipnMgOp-ohjelmiston ominaisuuksia verkkokaupan asiakkaan ja verkkokauppiaan näkökulmista dokumentoidaan lähemmin erikseen sivulle Ominaisuudet FipnMgOp-ohjelmiston voi halutessaan asentaa helposti itse. Asennusohjeet on dokumentoi lähemmin erikseen sivulle Asennus ja konfigurointi. Asennuksen voi myös ostaa palveluna Aivomatic Oy:ltä tai sen jälleenmyyjiltä.

Lisensointi

FipnMgOp on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on lisensoitu samalla OSL 3.0-lisenssillä, jolla Magento-verkkokauppaohjelmistokin on lisensointu.

FipnMgOp hyödyntää erillistä verkkokauppaympäristöstä riippumatonta Fipn-ohjelmakomponenttia, joka on lisensoitu perinteisellä omisteisella tekijänoikeuslisenssillä.

Lisensseihin ja toimitusehtoihin voi tutustua lähemmin sivulla Toimitusehdot

Toimitusmaksu

FipnMgOp ja Fipn -ohjelmistot toimitetaan asiakkaalle hintaan 59€ (alv.0%).

Tilaus ja toimitus

Ohjelmistot voi tilata sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Aivomaticin jälleenmyyjien kautta.