Etusivu Tuotteet Magento Paytrail (Suomen Verkkomaksut)
Paytrail (Suomen Verkkomaksut) Magento FipnMgSvm

Paytrail Magento-verkkokauppaan

Verkkopankki-, maksu- ja luottokortti- ja PayPal-maksut sekä lasku ja osamaksu helposti ja edullisesti yhdessä paketissa. Ei enää erillistä sopimusta eikä perustamis-, vuosi- ja kuukausimaksua jokaisen eri maksutavan tuottajan kanssa. Ei enää erillistä pankkitiliä jokaisessa pankissa.
FipnMgSvmFipnMgSvm on Aivomatic Oy:n kehittämä ohjelmisto, jonka avulla Magento Community Edition -verkkokauppaohjelmisto voidaan yhdistää käyttämään Paytrail-verkkomaksupalveluja (aiemmin Suomen Verkkomaksut).
MagentoMagento on vapaa avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.
PaytrailPaytrail Oyj:n (aiemmin Suomen Verkkomaksut Oyj) verkkomaksupalvelu tarjoaa kattavan joukon verkkomaksutapoja ja niiden hallintaan liittyviä palveluja helposti ja edullisesti yhdellä sopimuksella.
Aivomatic Oy Aivomatic Oy on Paytrail Oyj:n virallinen kumppani.
FipnMgSvm-ohjelmiston ominaisuuksia verkkokaupan asiakkaan ja verkkokauppiaan näkökulmista on dokumentoi lähemmin erikseen sivulle Esittely ja kuvakaappaukset

Lisensointi

FipnMgSvm on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on lisensoitu samalla OSL 3.0-lisenssillä kuin Magento.

FipnMgSvm:n mukana toimitetaan erillinen verkkokauppaympäristöstä riippumaton Fipn-ohjelmakirjasto, joka on lisensoitu perinteisellä omisteisella tekijänoikeuslisenssillä. Vaikka myös Fipn-ohjelmakirjasto lisensoidaan asiakkaan käyttöön ilmaiseksi, sen käyttöoikeuslisenssi ei oikeuta kopioimaan tai jakelemaan Fipn-ohjelmakirjastoa.

Lisensseihin ja toimitusehtoihin voi tutustua lähemmin sivulla Toimitusehdot

Toimitus- ja lisenssimaksu

FipnMgSvm toimitetaan ilmaiseksi, jos asiakas käyttää Paytrail Oyj:n kanssa palvelusopimusta solmiessaan Aivomatic Oy:n jälleenmyyjätunnusta 238164, tai jos Aivomatic Oy toimii muutoin palvelutilauksen jälleenmyyjänä.

Jos Aivomatic Oy:n jälleenmyyjätunnusta ei käytetä, toimitus- ja lisenssimaksu on 399€ (alv.0%).

Lisenssi oikeuttaa asentamaan ohjelmiston yhdelle yritykselle yhteen domainiin. Myös lisälisenssit ovat ilmaisia, mutta ne pitää tilata aina erikseen Aivomatic Oy:ltä.

Lisäpalvelut

  • Asennus ja asetusten konfigurointi 59€ (alv.0%)
Asennuksessa tarvitaan FTP-tunnukset verkkokaupan palvelimelle, administrator-tason käyttäjätunnukset verkkokaupan Magento-ohjelmistoon, sekä Paytrail Oyj:n toimittamat kauppiastunnukset konfiguraatioon syötettäväksi. FipnMgSvm-ohjelmiston asennuksen voi halutessaan asentaa helposti myös itse. Asennusohjeet on dokumentoi lähemmin erikseen sivulle Asennus ja konfigurointi

Tilaus ja toimitus

Ohjelmistot voi tilata sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Mainitse tilauksessa seuraavat asiat:

  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Asennuskohteena olevan verkkokaupan nimi ja www-osoite
  • Yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite
  • Milloin ja minkä yrityksen nimellä palvelusopimus Paytrail Oyj:n verkkomaksupalvelusta on tehty ja onko sen tilauksessa käytetty Aivomatic Oy:n jälleenmyyjätunnusta.
    • Jos palvelusopimusta ei ole vielä tehty, riittää tieto siitä, aiotaanko sen tilauksessa käyttää Aivomatic Oy:n jälleenmyyjätunnusta.